De Klussenier Wout Hansman
De Klussenier Wout Hansman

De Wieken 24
8326 DJ Sint Jansklooster

Dien uw offerte-aanvraag in   

0527 85 29 13
06 2553 2239
wouthansman@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 67888720

Even voorstellen

Mijn naam is Wout Hansman en samen met mijn gezin woon ik in Sint Jansklooster. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman in Sint Jansklooster of omgeving Meppel? U kunt bij mij terecht voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden.

Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht bij slechts één werkgever. Bij dit bouwbedrijf in Genemuiden heb ik mezelf opgewerkt tot uitvoerder. Naast mijn werk was ik ook altijd aan het klussen. Door familie en bekenden werd ik steeds vaker op het spoor gezet van een eigen klusbedrijf. Dat vond ik een goed idee natuurlijk. Ik ben op zoek gegaan naar de mogelijkheden en kwam zo bij de franchiseorganisatie De Klussenier uit.

U kunt bij mij terecht voor alle verbouwingen in en rond het huis. Het realiseren van een aanbouw, dakramen, dakkapellen, ramen, deuren tot kozijnen. Maar ook voor de plaatsing van badkamers, keukens, al het timmerwerk, dakwerk, tegelwerk en onderhoud en renovatie aan de woning kunnen klanten bij mij terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen. Het voordeel van die veelzijdigheid is dat u maar één man over de vloer krijgt die verantwoordelijk is voor alles rondom de verbouwing.

Hebt u een verbouwing gepland staan? Neem gerust contact op zodat we uw wensen kunnen doorspreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden in uw situatie te bekijken. Vervolgens ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte welke ik graag samen met u doorneem. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangen 12 maanden garantie op geleverd werk.

Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Sint Jansklooster op www.klussenierwouthansman.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...